martes, 31 de julio de 2012

Material escolar curs 2012/13

Bon dia!!!
Com que al setembre pareix ser que ens pujaran l'IVA al 21% als materials escolars, si voleu, podeu comprar algunes cosetes ja per a estalviar-vos algun Euro.
Llibretes: necessitarem 3 llibretes grans (A4) per a Medi,CS i VL. Deuen ser llibretes de dues línies normals. Una blava,una roja i una verda. NO compreu llibretes de les més amples que tenen diferents colors ja que es trenquen els fulls amb molta facilitat. De tapes el més dures possible.
Una llibreta de quadres tamany A4 per a Mate, color groga.
Per a religió i anglés podeu aprofitar la que teniu de l'any passat o comprar-ne una altra igual si no voleu aprofitar-les.
Carpetes: una per a música ( la de l'any anterior ens val), 1 carpeta de 20 multifundes mínim.
Llibres: els teniu a la vostra disposició a l'AMPA però si algú vol comprar-los fora de l'escola per algun motiu, tenim el llistat al cole.Al llistat s'inclou el diccionari de Castellà que tindrem tots igual. Si algú vulguera saber-los, envieu-me un missatge al mcromero8@hotmail.com i vos envie el llistat.
Recordeu que a setembre arreplegarem 5 Euros per cada xiquet per a comprar material per a plàstica ja que no comprarem llibres. Però hi ha que comprar un blog de dibuix dels de tota la vida.
Hi ha algun xiquet/a que no portarà els llibres com la resta, si teniu dubte pregunteu, per favor.De totes maneres, l'AMPA sabrà quins alumnes són per a no tindre problemes.
Altres materials: com ja sabeu, cada any necessitem colors,rotuladors, bolis, gomes, maquinetes de fer punta.......a lliure elecció dels pares/mares.
La primera setmana, fins que tingam tot el món els llibres, porteu el de Medi de tercer curs i començarem fent el projecte dels animals i les plantes que ens varem deixar el curs anterior.
NO US OBLIDEU DE MARCAR-HO TOT!!
Aneu escalfant que en un mes estem tots allí altra vegada!!!
Bon Estiu a tots/es!